Cum poți să contribui și să te implici!

Image 3.5%

3.5%

Vrei să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către cauzele care cu adevărat contează? Completează formularul și depune-l la adiministrația financiară de care aparții

Detalii
Image 20%

20%

În România sunt zeci de unități medicale care au nevoie de echipamente medicale.Simplul gest de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către Asociația Ensar Duman e o garanție pentru o viață mai bună.

Detalii
Image Lunar

Lunar

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung. Alege sumar pe care dorești să o donezi lunar și primește notificări legate de cazurile care au beneficiat de ajutorul tău.

Image O dată

O dată

Contribuția ta poate face diferența dintre viață și moarte. Indiferent de suma pe care alegi să o donezi aceasta va fi folosită în ajutorarea celor mai urgente cazuri. Poți alege un caz pentru care să donezi din pagina de Cazuri.

Impreuna pentru o lume mai buna Cazuri

Cazurile
Asociatiei Ensar Duman

Image
Asociația Ensar Duman

Cine suntem noi...

Sunt Ensar Duman, cetățean roman de origine turcă, om de afaceri și reprezentant unic al Spitalului Esteworld Turcia în România, țara care mi-a devenit a doua casă în urmă cu 13 ani.


Lucrez în domeniul medical din 2013 și, în toți acești ani, datorită implicării mele, peste 6000 de pacienți români au ajuns să fie tratați de specialiști în clinici de prestigiu din Turcia: Anadolu, Dunyagoz, Acibadem . Au fost cazuri de malpraxis, cazuri complicate sau intervenții estetice și medicale și, în baza rezultatelor obținute, am ajuns să fiu căutat de personalități din România, politicieni, sportivi, afaceriști, vedete și artiști. Mai întâi pentru ei și, ulterior, pentru membrii familiilor, prieteni și cunoștințe ale lor, cărora le-am înlesnit transferul și tratarea în clinicile din Turcia.

Mai multe!
Image
Statistic

Ne mândrim cu rezultatele noastre

Image

00

Oameni ajutati

Image

00

Acoperișuri construite

Image

00 Eur

Fonduri stranse

Image

00

Sustinatori

O parte din echipa noastră

Imagine voluntar - Ensar Duman

Ensar Duman

CEO
Imagine voluntar - Tatiana Cecan

Tatiana Cecan

Membru Fondator
Imagine voluntar - Jona Yousif

Jona Yousif

Voluntar

Copyright 2022 Asociatia Ensar Duman. Developed By Creative Stories